Asigurare transport valori

Asigurare transport valori

Orice transport al obiectelor cu o valoare semnificata, reprezintă in mod tradițional o veriga slaba in domeniul serviciilor de paza si securitate, datorita faptului ca uneori exista un control scăzut asupra condițiilor externe ce pot afecta securitatea. Printre acestea, putem aminti condițiile de trafic, sau mărimea dispozitivului. Serviciile de transport valori oferite de BBT Security oferă securitate la nivel înalt, iar riscul este externalizat.

Acest serviciu vine in special in întâmpinarea băncilor si a tuturor instituțiilor financiare. Spre exemplu, transportul valorilor monetare se efectuează cu ajutorul mașinilor blindate si a agenților antrenați si echipați corespunzător. Pe tot parcursul transportului, echipajul BBT Security va tine legătura in permanenta cu echipa mobila, astfel încât, in cazul in care apar incidente neplăcute, aceștia sa poată interveni cu forte suplimentare. Datorita experienței si profesionalismului de care am dat dovada pe întreaga perioada de activitate, am devenit parteneri de încredere pentru companii de top din foarte multe județe ale tarii, ce au diverse domenii de activitate.

Am personalizat toate serviciile de paza pe care le oferim clienților noștri, astfel încât aceștia sa beneficieze de servicii integrate, la cele mai înalte standarde de calitate. Avem toate calitățile necesare pentru a îndeplini cu succes misiunea de a va proteja bunurile si a va asigura securitate, protecție si anonimat.