Bodyguard

Bodyguard

Societatea de paza BBT Security va pune la dispoziție personal special antrenat care sa va ofere protecție in orice situație va aflați, de la deplasări rutiere, pana la cele aeriene.
Echipa noastră este instruita in așa fel încât sa poata face fata oricărei provocări si tuturor împrejurărilor, care ar putea pune in pericol siguranța dumneavoastră.
Liniștea si siguranța va este acum asigurata de către o persoana desemnata, cu pregătire specifica pentru astfel de misiuni, aceasta făcând parte din echipa noastră BBT Security.
Societatea noastră va recomanda sa apelați la serviciile unui bodyguard in următoarele situații:

  • Coloane oficiale
  • Deplasări oficiale, anumite concedii in tara, sau chiar in străinătate
  • Turnee
  • Concerte
  • Însoțire persoane VIP

Putem spune cu încredere ca deținem întregul personal si infrastructura necesara pentru a furniza cele mai bune servicii de bodyguard pe întregul teritoriu al României si care sa acopere toate nevoile dumneavoastră.
În afara de serviciile pe care le oferim, dorim sa menționam si faptul ca suntem experți in consultanta in legătura cu probleme de securitate, motiv pentru care suntem in măsura sa asiguram personal necesar pentru transport VIP si protecție privata pentru persoane.
Datorita beneficiilor pe care aceștia le aduc, cererea de personal bodyguard este in creștere, iar printre acestea putem menționa in primul rând protecția fizica pe care agenții o oferă.